Welcome to Propeller BVBA!

Wij zijn sinds 1994 een gevestigde waarde als het op luchtvaartactiviteiten aankomt en zijn voornamelijk gebaseerd op de Internationale Luchthaven van Kortrijk/Wevelgem (Luchthavenstraat).
Naast een achttal moderne en goed onderhouden vliegtuigen en een grote groep ervaren instructeurs en lesgevers beschikken we ook over enkele loodsen en een gebouw met verschillende operationele ruimtes en groot leslokaal.

Volgende opleidingen worden op dit moment aangeboden bij ons: privaat vliegtuigpiloot, nachtvliegen, staartwiel, acrobatie en het slepen van vlaggen. Piloten met een vlieglicentie kunnen tevens aan zeer voordelige tarieven beroep doen op onze grote vloot aan vliegtuigen in zowel Kortrijk als in Oostende.

We zijn ook gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten luchtdopen (acrobatisch, initiatie, rondvlucht naar wens, frontvlucht,…) voor zowel één persoon als voor zeer grote groepen. Naargelang de wensen van de klant kan er een totaalpakket aangeboden worden bestaande uit bijvoorbeeld een mooie vlucht met diner tot een grote incentive met verschillende vliegtuigen.

Ook luchtpubliciteit is één van onze specialiteiten en vooral een goedkope en duidelijke methode om alle producten, diensten en evenementen te adverteren aan het grote publiek. Wij beschikken over al het nodige materiaal, vliegtuigen en piloten en kunnen aan zeer scherpe tarieven verschillende mogelijkheden aanbieden.

Naast bovenstaande hoofdactiviteiten hebben we tevens al het materieel om vliegtuigen op Wevelgem of andere locaties schoon te maken en helpen we eigenaars met het verkopen van hun vliegtuig(en).

Please contact us here