Welkom bij Propeller BVBA!

We zijn sinds 1994 een gevestigde waarde als het op luchtvaartactiviteiten aankomt en zijn gebaseerd op de Internationale Luchthaven van Kortrijk/Wevelgem.

Naast een achttal vliegtuigen en een team van ervaren instructeurs/piloten beschikken we ook over enkele loodsen en een gebouw met verschillende operationele ruimtes waaronder een groot leslokaal.

Volgende opleidingen worden op dit moment aangeboden door onze ATO 332: privaat vliegtuigpiloot PPL(A), nachtvliegen, acrobatie en staartwiel. Piloten met een vlieglicentie kunnen tevens aan zeer voordelige tarieven beroep doen op onze grote vloot aan vliegtuigen.

We zijn ook gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten vluchten voor zowel één persoon als voor een grotere groep. Naargelang de wensen van de klant kan er een totaalpakket aangeboden worden bestaande uit bijvoorbeeld een stuntvlucht tot een frontvlucht met verschillende vrienden of familieleden.

Ook luchtpubliciteit is één van onze specialiteiten, een betaalbare en duidelijke manier om alle producten, diensten en evenementen te adverteren aan het grote publiek. Onze SPO 558 beschikt over al het nodige om aan zeer scherpe tarieven verschillende services te kunnen aanbieden.

Naast bovenstaande hoofdactiviteiten beschikken we ook over alle voorzieningen om vliegtuigen schoon te maken en helpen we eigenaars met het verkopen van hun vliegtuig(en).


Kortom: als het iets met luchtvaart te maken heeft dan zijn wij uw ideale partner!