Een team met passie voor de luchtvaart

Bij Propeller BV hebben we één ding gemeen: een sterke passie voor de luchtvaart en alles wat hiermee te maken heeft. Ons team streeft er dagelijks naar om iedereen een op zijn/haar maat beste en veiligste opleiding of vlucht aan te bieden waarbij kwaliteit steeds boven kwantiteit staat!
Jan Borms die trots poseert voor de Vondelmolen-Pitts Aerotek S2A

Jan Borms

Eigenaar
Accountable Manager

Jan stichtte in 1994 het bedrijf Propeller BV op de Internationale Luchthaven van Kortrijk-Wevelgem. Hij is tot op vandaag nog steeds de eigenaar en bestuurt Propeller BV vanuit een enorme passie voor de luchtvaart.

Scott en zijn partner Patricia zijn duidelijk blij op deze selfie in het vliegtuig.

Scott Menten

Daily Operations Manager
Compliance Monitoring Manager
Safety Manager
Commercieel piloot
Vlieginstructeur

Sinds 2013 werkt Scott bij Propeller BV. Hij staat in voor de dagelijkse werking van het bedrijf en is ook commercieel piloot en vlieginstructeur. Zijn partner Patricia ondersteunt hem met de marketing.

Wim Ollieuz

Wim Ollieuz

Head of Training
Commercieel piloot
Vlieginstructeur

Wim vliegt als professioneel piloot met de Embraer 190 en Boeing 737. Als “Head of Training” van onze vliegschool en vlieginstructeur is hij verantwoordelijk voor de vliegtraining.

Daniël Poelman

Daniël Poelman

Commercieel piloot
Vlieginstructeur

Daniël is een expert in de luchtvaart. Met zijn jarenlange ervaring als captain, vlieginstructeur en vliegexaminator op verschillende toestellen, ondersteunt hij onze vliegopleidingen.

Sebasien Abeloos

Sebastien Abeloos

Theorie-instructeur

Sebastien vliegt als captain met verschillende privéjets. Hij speelt een belangrijke rol binnen het theoretische luik van onze opleiding PPL(A). 

Marlon Porreye

Marlon Porreye

Safety Auditer

Marlon is sinds 2012 terug te vinden op de Internationale Luchthaven van Kortrijk-Wevelgem (EBKT). Sinds 2016 is hij op verschillende gebieden actief binnen het bedrijf en in het dagelijkse leven vliegt hij als steward de wereld rond.

Internationale Luchthaven van Kortrijk-Wevelgem (EBKT)

De Internationale Luchthaven van Kortrijk-Wevelgem(EBKT) is een moderne luchthaven met alle nodige faciliteiten. De luchthaven is elke dag geopend van 06:00-21:00.

Luchtfoto van de luchthaven

Internationale Luchthaven Oostende/Brugge

De Internationale Luchthaven Oostende/Brugge (24/7) wordt ook gebruikt voor training omwille van verschillende unieke omstandigheden zoals zeebries waardoor onvoorspelbare crosswind vaker voorkomt, approaches en landingen op RWY08 en take-offs op RWY26 die over zee verlopen en een optische illusie creëren die niet aanwezig is bij over-land vluchten en “coastal refraction” bij NDB-procedures (IFR - training)

Aerial picture of the Ostend airport.

Interesse? Contacteer ons

Heeft u nog vragen over ons aanbod of wilt u voor uzelf of voor een vriend of familielid een vlucht organiseren? Aarzel dan niet om ons te contacteren , we zoeken samen naar de ideale formule.

Contacteer ons