Alle vluchten

Acrobatische vlucht met Robin R2160i

​Er altijd al van gedroomd om zelf een sportvliegtuig te besturen en de kick te ervaren van het stuntvliegen? Wilt u uzelf of iemand uit uw omgeving een onvergetelijke kick cadeau doen? Van deze acrobatische vlucht gaat uw hartslag vast en zeker de hoogte in. 
Duizelingwekkende foto van de Robin R2160i ondersteboven in de lucht.

Wat mag u verwachten?

Na het volgen van een theoretische briefing (inclusief drankje) over de vlucht krijgt u de kans om zelf met onze Robin R2160i te vliegen onder begeleiding van een professionele vlieginstructeur. ​Hierna maakt u stevig vastgesnoerd in ons toestel kennis met de fascinerende wereld van het stuntvliegen. Volgende acrobatische figuren worden gevlogen: looping, roll, hammerhead, split S, half cuban 8, barell roll, immelman, spin, etc.

Deze kennismakingsvlucht duurt 40 minuten.

Cadeaubon

Verras uw geliefde, familielid of kennis met deze onvergetelijke vlucht. 

Cadeaubon aanvragen

Voorwaarden

Omwille van veiligheidsredenen mogen deelnemers niet meer wegen dan 85 kg. Deelnemers moeten in een goede gezondheid verkeren en beschikken over een normale conditie. De minimale leeftijd van de deelnemers bedraagt 12 jaar.

Geweldige ervaring! Had nog niet de kans gehad om zelf een vliegtuig te besturen dit was al geweldig op zich! En dan het stuntvliegen was het toppunt G krachten op men lichaam gewoon geweldig! Ik wil zeker nog eens terug!
Yannick Wydooghe

Kostprijs

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren en kunnen dagelijks wijzigen in functie van brandstofprijzen/inflatie. Contacteer ons steeds voor een actuele prijsofferte.

Download de prijslijst

Weersafhankelijk

Deze vluchten zijn zeer weersafhankelijk en kunnen verplaatst worden op basis van de meteo.

Een onvergetelijke vlucht boeken?

Wilt u voor uzelf of voor een vriend of familielid een vlucht organiseren? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we zoeken samen naar de ideale formule.

Contacteer ons