Alle vluchten

Acrobatische vlucht met Vondelmolen-Pitts S2A

De ultieme kick van het stuntvliegen ervaren in een open dubbeldekker? Dit is uw kans! Bereid u voor op  een looping, een hammerhead en tal van andere duizelingwekkende acrobatische figuren tijdens deze spectaculaire vlucht.
Opvallend rood Vondelmolen-Pitts S2A open dubeldekker in de lucht.

Wat mag u verwachten?

Na het volgen van een theoretische briefing (inclusief drankje) over de vlucht krijgt u de kans om zelf met onze Vondelmolen-Pitts S2A te vliegen onder begeleiding van een professionele vlieginstructeur. ​Hierna maakt u stevig vastgesnoerd in onze Vondelmolen-Pitts S2A kennis met de fascinerende wereld van het stuntvliegen. Volgende acrobatische figuren worden gevlogen: looping, roll, hammerhead, split S, half cuban 8, barell roll, immelman, spin, etc.

Deze kennismakingsvlucht duurt 25 minuten.

Cadeaubon

Verras uw geliefde, familielid of kennis met deze onvergetelijke vlucht. 

Cadeaubon aanvragen

Voorwaarden

Omwille van veiligheidsredenen mogen deelnemers niet meer wegen dan 85 kg. Deelnemers moeten in een goede gezondheid verkeren en beschikken over een normale conditie. De minimale leeftijd van de deelnemers bedraagt 12 jaar

Kostprijs

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren en kunnen dagelijks wijzigen in functie van brandstofprijzen/inflatie. Contacteer ons steeds voor een actuele prijsofferte.

Download de prijslijst
De stuntvlucht was een unieke ervaring, vrij als een vogel in de lucht, met een duidelijk ervaren maar zeer geduldige en vriendelijke Scott aan de controls van een toch wel heftige Pitts S2A! Het hele Propeller team wordt bij deze hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan het succesvolle verloop van de vlucht! Zeer professioneel met een vriendschappelijke begeleiding, super!
Patrick Riemaeker

Weersafhankelijk

Deze vluchten zijn zeer weersafhankelijk en kunnen verplaatst worden op basis van de meteo.

Een onvergetelijke vlucht boeken?

Wilt u voor uzelf of voor een vriend of familielid een vlucht organiseren? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we zoeken samen naar de ideale formule.

Contacteer ons