Alle vluchten

Initiatievlucht voor 1-3 personen

Twijfelt u om te leren vliegen of wenst u uzelf of iemand uit uw omgeving een onvergetelijke ervaring cadeau doen? Dan is deze initiatievlucht iets wat u zoekt. U neemt zelf controle over het vliegtuig en leert de basis van het vliegen.
Zicht van de kustlijn vanuit de cockpit tijdens een initiatievlucht.

Wat mag u verwachten?

Na het volgen van een theoretische briefing (inclusief drankje) over de vlucht krijgt u de kans om zelf met onze Robin HR-200/120B​ (initiatievlucht voor 1 persoon) te vliegen onder begeleiding van een professionele vlieginstructeur. Tijdens de initiatievlucht voor meerdere personen (maximaal 3 passagiers) wordt er gevlogen met onze Diamond DA40NG of met onze Piper PA28/161 Warrior III. Na het opstijgen neemt u zelf de controle over het vliegtuig en leert u de basisprincipes van het vliegen. Deze kennismakingsvlucht duurt 30’/35’ of 60’ minuten.

Cadeaubon

Verras uw geliefde, familielid of kennis met deze onvergetelijke vlucht. 

Cadeaubon aanvragen

Voorwaarden

Omwille van veiligheidsredenen mogen deelnemers niet meer wegen dan 95 kg (initiatievlucht voor 1 persoon). Er is ook een gezamenlijke gewichtslimiet indien er meerdere (maximaal 3) personen meevliegen. Deelnemers moeten in een goede gezondheid verkeren en beschikken over een normale conditie. De minimale leeftijd van de deelnemers bedraagt 12 jaar.

Gisteren een fantastisch initiatie vlucht gemaakt met de OO-CJD samen met Scott, een fantastische instructeur...aangename vlucht, veel bijgeleerd....bedankt Scott.. tot binnenkort...zoals afgesproken.
Danny Lefevere

Kostprijs

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren en kunnen dagelijks wijzigen in functie van brandstofprijzen/inflatie. Contacteer ons steeds voor een actuele prijsofferte.

Download de prijslijst

Weersafhankelijk

Deze vluchten zijn zeer weersafhankelijk en kunnen verplaatst worden op basis van de meteo.

1 tot 3 personen

Het type vliegtuig waarmee we vliegen is afhankelijk van het aantal personen.

Robin HR-200/120B vliegtuig

Robin HR-200/120B

1 persoon
Diamond DA40NG vliegtuig in de lucht

Diamond DA40NG

2 tot 3 personen
Piper PA28/161 Warrior vliegtuig op de apron

Piper PA28/161 Warrior III

2 tot 3 personen

Een onvergetelijke vlucht boeken?

Wilt u voor uzelf of voor een vriend of familielid een vlucht organiseren? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we zoeken samen naar de ideale formule.

Contacteer ons